Om HMA

Hma Auktioner.

HMA Maskinauktion blev grundlagt i 1984 af Vagn Tornvig, Jan Christensen overtog firmaet i 2002 efter samarbejde med Vagn Tornvig og Birthe Sørensen med udrykkerauktioner, maskinauktioner, vurderinger, mm. Vi har gennem tiden afholdt mange større auktioner rundt i landet for kommuner, materielgårde, konkursboer, ophørte virksomheder.
 
I dag har vi fast auktionshus i Ikast hvor vi er beskikket af justitsministeriet som auktionsleder og sælger for fogedretten, tvangsauktions afd. skat, advokater, konkursboer, kommuner, og mange virksomheder.
 
Fysiske Auktioner: Maskinauktioner - Bilauktioner.
Hma Auktioner afholder faste hjemme auktioner, med fremmøde, besigtigelse og hammerslag, året rundt på Lene Haus Vej 2, 7430 Ikast. Ved fysiske auktioner møder køberne op på stedet, bliver registreret og kan så herefter byde på effekterne på auktionen som sælges under auktionsloven, som beset, uden nogen form for garanti og reklamationsret, efter betaling kan køber medtage effekterne. Fysiske auktioner er naturligvis også lagt ud til online forhåndsbud.

Samt ved større opgaver, fysiske udrykkerauktioner over alle varetyper, overalt i landet for advokater, kurator, virksomheder mv.

Online Auktioner direkte ude på virksomheder ved både mindre og større opgaver, og løbende Online samler auktioner i vores auktionshaller i Ikast, Online auktioner slutter på nettet på vores professionelle auktionsplatform, betaling på nettet og udlevering direkte fra stedet, på faste afhentningsdage.

Bilauktioner: Vi overtog i 2007 Herning Bilauktion som blev sammenlagt vores øvrige auktions virksomhed i Ikast, hvor vi løbende afholder bilauktioner for fogedretten, advokater, skat, virksomheder, private.

Jan Christensen HMA Auktioner er beskikket som auktionsleder af justitsministeriet i Herning retskreds.

Hos Hma har vi en professionel stab af medarbejdere inden for IT, auktionsplatforme, Internetbud, kontor, vurderinger, opstilling og udrykkerauktion, markedsføring i ind og udland mv. som står til rådighed i alle situationer for at få det bedste ud af Deres ønsker. 
 
Så ønsker de salg på auktion, kontakt os for Danmarks bedste auktions aftale.
 
Vi lægger vægt på en hurtig og professionel rådgivning og vurdering hvor troværdighed, tillid og branchekendskab er i højsæde. 

Auktioner siden 1985 – Vi klarer alt det praktiske.

 

Faste auktioner løbende året rundt, På Adressen Lene Haus Vej 2 7430 Ikast. 

Maskiner - Materiel - Biler - Øvrige køretøjer - Både - Lastbiler - Driftsmidler - Værktøj Og meget andet under hammeren..

I 2500 m2 Haller, Kontor og administration, beliggende på 12000 m2 Indhegnet overvåget grund, med fast flisebelægning overalt til tunge køretøjer, hallen har port højde på 5 m. og en kiphøjde på 9 m.

Her kan de altid finde os når det gælder seriøst køb og salg på en rigtig auktion.

Åben for indlevering i Ikast alle hverdage mandag til torsdag kl. 8-16 og fredag kl. 8-15. vi har naturligvis trucks og mandskab til rådighed ved ind og udlevering.

 

Sikkerhed: Hma auktioner Cvr. Nr. 10104459, stiller gerne ved større opgaver bankgaranti, uanset beløbets størrelse. Afregning efter auktion, sker altid senest 14 dage efter endt auktion.

Er der spørgsmål eller ønsker de en snak om auktion, er de altid velkommen til at ringe 40197541 eller mail: jc@hmaauktioner.dk kommer også gerne til et uforpligtigende møde hos dem.

Med venlig hilsen

Direktør

Jan Christensen

www.onlinemaskinauktion.dk

 

www.onlinemaskinauktioner.dk